Termeni, Conditii si Garantii

 

Termeni :

Pozele si alte materiale prezente in acest site sunt cu caracter informativ. Culorile pot fi modificate la alegerea clientului si in limita posibilitatilor. Decorurile se realizeaza de comun acord cu clientul, iar pentru livrarea lor vom avea nevoie de facilitarea accesului in incinta unde trebuie realizat si livrat. Obtinerea autorizarii accesului cade in sarcina clientului.

Ofertele special :

Sectiunea oferte speciale se refera la pachetele din oferta ce includ mai multe elemente de decor care insumate conform ofertei au un pret mai mic decat achizitionate separat. Acestea sunt oferite conform elementelor din oferta si nu pot fi schimbate decat cu modificarea pretului. Culorile vor fi singurele elemente ce pot fi modificate, in anumite limite insa, pentru adaptarea la specificul evenimentului ( Ex:  Botez / petrecere fetita: culori rosu, roz, galben, etc. Botez / petrecere baietel: culori albastru, bleu, verde, Declaratii de dragoste, Craciun, etc ). Pretul va fi cel prezentat si nu se aplica reduceri. La pachetele prezentate se pot adauga si alte decoruri valoarea totala urmand a fi insumata.

Informatii Legale :

Marca sub care se desfasoara activitatea acestui site este operata de S.C. Balco Trading S.R.L. care este proprietarul structurii site-ului si al materialelor difuzate. Utilizarea informatiilor de pe acest site, in alte scopuri decit cele informative ce sunt adresate clientilor nostrii pentru alegerea decorurilor in vederea transmiterii comenzilor, este permisa doar cu acordul nostru scris si obligativitatea precizarii sursei: www.decoratii-baloane.ro .

Elementele de grafica si domeniul de internet sunt utilizate de catre Balco Trading srl, in urma acordului proprietarului marcii. Toate cele prezentate pe site se afla sub incidenta legii, iar folosirea neautorizata ne indreptateste sa actionam potrivit prevederilor legale.

Garantii:

Baloanele isi pastreaza forma daca nu sunt distruse in mod voit sau accidental ( intepate, arse cu tigari sau flacara deschisa, atinse sau lovite cu elemente ascutite, taiate , intepate in pomi, garduri, pereti si alte situatii decat acelea in care ele se desumfla de la sine )

Pentru baloanele din folie metalizata, microfolii si cele de tip bubble, garantia se limiteaza la cea oferita de producator, deoarece noi doar le umflam in forma in care sunt produse.

Pentru baloanele din latex pe care le modelam la realizarea decorurilor si figurinelor, garantia noastra se limiteaza doar la cea de buna executie. Baloanele din latex umflate sunt efemere si au o durata de viata foarte scurta ce poate fi cuprinsa de la 1-3 zile si pana la 10-15 zile sau chiar peste .

Pentru baloane din care se modeleaza figurine , arcade, inimi si alte elemente ce se umfla cu aer se poate obtine o durata de viata de 1-10 zile.

Pentru baloanele de latex de dimensiune 28 cm, umflate cu heliu, garantia pentru plutirea acestora pe care o oferim in mod normal este de 12 ore, cu conditia ca acestea sa nu fie deteriorate in mod voit sau accidental conform celor descrise mai sus. Putem garanta si durate de zbor mai mari de 12 ore, insa aceasta face obiectul unei oferte de prêt personalizata pentru clientii care solicita aceasta.

Durata de viata a baloanelor descrisa anterior este influentata de mediul de expunere, temperatura la care acestea sunt expuse, precum si expunerea directa sau nu in bataia soarelui.

 

Costuri de livrare: 

– Pentru comenzi a caror valoare depaseste 320 lei, livrarea este gratuita in Bucuresti. Pentru comenzi cu livrarea in Bucuresti a caror valoare este mai mica de 320 lei se percepe o taxa de livrare de 28 lei.

Pentru comenzile cu livrarea inafara Bucurestiului a caror valoare depaseste  520 lei livrarea este gratuita. Pentru comenzile ce se livreaza inafara Bucurestiului , dar in limita judetului Ilfov a caror valoare este mai mica de 520 lei se percepe o taxa pentru livrare  de 40 lei.

– Pentru alte destinatii pretul pentru livrare se calculeaza in functie de distanta.